Wat is nu eigenlijk het verschil van producten?

Vaak krijgen wij de vraag wat nu eigenlijk het verschil is tussen bepaalde producten,

Hieronder de uitleg:

 

GelColor:

OPI GelColor voelt en ziet eruit als een gewone nagellak, en wordt ook als gewone nagellak aangebracht.
Het grote verschil is dat de OPI GelColor uit gel bestaat en in een lamp moet drogen. Je hebt minimaal 2 weken perfect gelakte nagels die mooi blijft zitten.

 

Behandeling duurt: 30 min     € 37,50

Rubberbase:

Een Rubberbase is een stevige flexibele basecoat die onder de GelColor wordt aangebracht, voor een nog langer en mooier resultaat, deze Rubberbase vult oneffenheden op, en is geschikt voor alle nageltypes, (denk vooral aan een geribbelde/gedeukte nagelplaat.

Dit product blijft 3 tot 4 weken mooi zitten.

 

Behandeling duurt :60 min     € 57,50

Nieuw* BIAB:

BIAB (Builder In A Botlle) is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Dit product is dikker dan GelColor maar dunner dan Gel/acryl. De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels weer gezond kunnen groeien, en/of stevig en lang blijven, de kans op scheuren is heel klein.

Het product is geschikt voor nagelbijters of mensen met broze nagels.

Dit product blijft 3 tot 4 weken mooi zitten.

 

Behandeling duurt: 75 min     € 65,00

Versteviging Gel:

Gel is anders dan al het vorige. De gel wordt met een spatel/gelpenseel aangebracht en daarna gevormd. De nagel kan met de gel ook verlengd worden. Dit product is flexibel waardoor het niet schadelijk is voor je nagel, De gel wordt vaak gebruikt op de natuurlijke nagel om deze te verstevigen. De gel is harder dan de rubberbase/BIAB. Dit blijft ongeveer 4 tot 5 weken zitten. Daar na is het tijd om je nagels op nieuwe te laten opvullen

Behandeling duurt: 75 min     € 57,50

Acryl:

Acryl is een totaal ander product en niet te vergelijken met de producten die hier boven zijn benoemt. Acryl is het hardste van alle vier de soorten (GelColor, Rubberbase, BIAB, Gel)

Acryl droogt aan de lucht, waardoor je geen lamp nodig hebt.

Omdat acryl een wat harder product is gebruiken wij dit niet op een gezonde natuurlijke nagelplaat,

Dit product wordt in onze salon uitsluitend gebruikt op probleemnagels of bij nageltrauma.

(Denk aan nagelbed reconstructies etc.)

Wat is dat voor een behandeling?

 

E-Manicure:

E-Manicure is een manicure techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de elektrische vijl. Met deze techniek worden alle losse velletjes rondom nagelriemen en dode huidcellen veilig en pijnloos verwijderd. Door deze behandeling krult de nagelriem iets naar achter. Waar door we nog dichter tegen de nagelriemen kunnen laken en minder snel een uitgroei hebt.

Bij elke behandeling wordt E-Manicure mimi toegepast (let op: er zijn een paar behandelingen uitgezonderd). Bij de prijslijst kun je precies zien welke dit zijn. Wil je een volledige E-Manicure behandeling?  Dat kan, deze zijn te boeken onder het kopje ‘E-Manicure +’

Behandeling duurt: 30 min     € 37,50

 

PRO SPA Behandeling:

Tijdens deze behandeling krijg je een uitgebreide verzorging waarbij de focus ligt op de huid van je handen/voeten. Dat wordt nog wel eens vergeten, maar deze behandeling maakt dat helemaal goed.

Door de PRO SPA behandeling en de producten die we bij deze behandeling gebruiken wordt de droge huid intensief gevoed en voelen zachter, gladder en meer gehydrateerd. Je handen/voeten zijn zo goed als nieuw na deze behandeling

De PRO SPA behandeling geeft je de luxe en ultieme wellness ervaring.

Behandeling duurt: 20 min     € 42,50

 

TOP Behandeling:

Behandelingen met in de titel ‘TOP’ houden in dat het een (combinatie-) pedicure behandeling is waarbij er extra aandacht is voor het verwijderen van eelt en eeltkloven. Zodat je weer heerlijk zachte en mooi ogende voeten hebt.

 

Eerste keer GelColor:

Als je de eerste keer een OPI GelColor behandeling krijgt bij TopNails maken we meteen een vervolgafspraak voor ongeveer 3 weken later om de GelColor te verwijderen. Dit doen we om te voorkomen dat je zelf je GelColor nagels er af gaat slopen en je nagels zo ernstig beschadigd.

De eerste keer GelColor nagels verwijderen (met de afweek methode) doen we hier bij TopNails. Je krijgt dan zelf ook stap voor stap precies uitgelegd hoe je de GelColor er een volgende keer zelfstandig thuis af kunt halen. Zo gebeurt het op de juiste en veilige manier zonder dat je je nagels beschadigt. Deze behandeling krijg je gratis van TopNails.

Wij vinden het behoud van de natuurlijke nagels erg belangrijk. Vandaar dat we deze extra service verlenen.

 

Behandeling duurt: 30 min     € Gratis

 Paddy-Maddy:

De Paddy-Maddy is een combinatie van een pedicure (voeten) en manicure (handen) behandeling. Tijdens deze behandeling worden zowel je voeten als handen verzorgt. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. De ene behandeling is uitgebreider dan de ander. Voorbeeld: de ‘OPI GelColor Mini Pedi-Manicure’ is een standaard behandeling en de ‘Top OPI GelColor Pedi-Manicure’ is een uitgebreide behandeling waarbij extra aandacht is voor het verwijderen van eelt en eeltkloven.

De ‘PRO SPA Top OPI GelColor Pedi-Manicure’ is de meest luxe behandeling.

Een leuke bijkomstigheid: de combinatie behandelingen zijn voordeliger dan wanneer je een aparte manicure of pedicure zou boeken.