OPI GelColor

Ben je ook tijden bezig geweest om je nagels te lakken en is het er in no-time weer af of beschadigd? Duurt het bij jou ook zo lang voordat de nagellak droog is?

Dan is OPI GelColor voor jou de ideale oplossing!

TopNails is expert op het gebied van het aanbrengen van gellak met GelColor by OPI. Daarnaast staat TopNails er om bekend de grootste OPI GelColor Collectie te hebben. Je hebt de keuze uit meer dan 200 OPI kleuren.

Hoe werkt het?

OPI GelColor voelt en ziet eruit als een gewone nagellak, en wordt ook als gewone nagellak aangebracht.
Het grote verschil is dat de OPI GelColor uit gel bestaat en in een lamp moet drogen. Je hebt minimaal 2 weken perfect gelakte nagels wat mooi blijft zitten. Nadeel is dat het alleen perfect kan worden aangebracht door een speciaal opgeleide professional, zodat je ook zo lang mogelijk plezier hebt van je OPI GelColor nagels. GelColor is eenvoudig zelf te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt.
OPI GelColor is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

Als je de eerste keer een OPI GelColor behandeling krijgt bij TopNails maken we meteen een vervolgafspraak voor ongeveer 3 weken later om de GelColor te verwijderen. Dit doen we om te voorkomen dat je zelf je GelColor nagels er af gaat slopen en je nagels zo ernstig beschadigd.

De eerste keer GelColor nagels verwijderen (met de afweek methode) doen we hier bij TopNails. Je krijgt dan zelf ook stap voor stap precies uitgelegd hoe je de GelColor er een volgende keer zelfstandig thuis af kunt halen. Zo gebeurt het op de juiste en veilige manier zonder dat je je nagels beschadigt. Deze behandeling krijg je gratis van TopNails.

Wij vinden het behoud van de natuurlijke nagels erg belangrijk. Vandaar dat we deze extra service verlenen.

Persoonlijke service, maar nog belangrijker, goede hygiëne, daar staat TopNails om bekend.

Dat betekent dat iedere klant zijn eigen vijlenset heeft en er een goed afzuigsysteem is, er altijd handschoenen gedragen worden en na iedere behandeling alle tools gereinigd worden!